Mijn Loket

Uw pagina

Mijn Loket is uw persoonlijke gedeelte van het digitale loket. Voor toegang tot 'Mijn Loket' logt u in met DigiD. Met DigiD laat u zien wie u bent. Meer informatie over DigiD vindt u op zwolle.nl via deze link: Met-DigiD-laat-u-zien-wie-u-bent. Heeft u nog geen Digid? Dan kunt u dit aanvragen op www.digid.nl. Hieronder leest u voorbeelden van de zaken die u in Mijn Loket kunt regelen.

Let op: Inloggen met Mijn Loket is met Internet Explorer niet mogelijk. Gebruik svp een andere webbrowser, zoals Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome.

Persoonlijke gegevens

U staat net als iedere inwoner in de Basisregistratie Personen van de gemeente Zwolle. Contactgegevens zoals e-mail en telefoon kunt u zelf invullen of wijzigen. Wilt u andere gegevens aanpassen? Neem dan contact op met de gemeente Zwolle.

Contacten

U kunt hier uw geregistreerde contacten met het Klant Contactcentrum van gemeente Zwolle zien.

Zaken

Bekijk online de producten en diensten die u digitaal heeft aangevraagd en die op dit moment in behandeling zijn bij de gemeente Zwolle. U kunt:

 • de status bekijken van uw aanvraag of melding. Als u de functie 'Statusmelding' aanzet wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang via e-mail.
 • de documenten bekijken die u zelf of de gemeente heeft toegevoegd. U kunt ook zelf (veilig) documenten toevoegen via het upload-veld.

Opgeslagen formulieren

Formulieren die u bent gestart en met de knop ‘Opslaan en afsluiten’ hebt afgesloten worden bewaard. U kunt deze formulieren via dit menu openen, aanvullen en alsnog verzenden. Het formulier start altijd aan het begin maar u kunt via het menu aan de linkerzijde naar het gedeelte in het formulier gaan waar u met invullen was gestopt.

Uitkering

Bekijk online uw uitkeringsspecificaties of jaaropgave (beschikbaar per 01-02).

Hulp bij het online regelen

Heeft u hulp nodig bij het digitaal zaken regelen of aanvragen met de gemeente? Dan kunnen de Informatiepunten Digitale Overheid van de Stadkamer u helpen.

U kunt tijdens spreekuren gewoon binnenlopen bij de informatiepunten. De hulp is gratis. De spreekuren zijn op de volgende dagen en tijden:

 • Centrum (Zeven Alleetjes 1a):
  maandag, woensdag en vrijdag van 13:00 - 15:00 uur.
 • Aa-landen (Dobbe 23):
  woensdag en donderdag van 14:00 - 16:00 uur.
 • Stadshagen (Werkerlaan 1b):
  dinsdag van 13:00 - 15:00 uur en donderdag van 10:00 - 12:00 uur.
 • Zwolle-Zuid (Van der Capellenstraat 95):
  woensdag van 13:00 - 15:00 uur en donderdag van 10:00 - 12:00 uur.

Bellen met de Digihulplijn

U kunt voor hulp van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur ook bellen met de Digihulplijn via telefoonnummer 0800-1508 (gratis).